Cercetare

Performanțe școlare

IMG_5663

În cel de-al doilea semestru al anului 2009, Mind Lab Brazilia, în parteneriat cu INADE (Institutul de Evaluare şi Dezvoltare Educaţională), a dezvoltat un studiu de cercetare pilot pentru a evalua impactul asupra performantelor scolare la Matematică şi Limba (Reading Comprehension) ca urmare a introducerii Programului Mind Lab în cadrul curriculum-ului lor.

Read More...

Abilitatile lingvistice

im11

Ca parte a proiectului de cercetare realizat de Donald Green, profesor la Universitatea Yale, a fost testată şi următoarea ipoteză: studiul strategiilor şi conceptelor cognitive Mind Lab îmbunătăţeşte limbajul interior al copiilor

Read More...

Rezolvarea problemelor

im101

Eficienţa metodei Mind Lab a fost testată printr-o serie de proiecte de cercetare comparativă desfăşurate în colaborare cu cercetători experimentaţi, cel mai renumit fiind Profesorul Donald Green de la Universitatea din Yale. Cercetările au confirmat faptul că metoda Mind Lab îmbunătăţeşte semnificativ abilităţile cognitive ale copiilor, precum şi deprinderile necesare vieţii de zi cu zi.

Read More...

Cercetari academice calitative

sub-page-excerpt-demo

Grupul Mind Lab efectuează regulat evaluări calitative ale programelor proprii de instruire şi metodelor de predare. Ca parte a acestei cercetări, grupul Mind Lab colaborează cu universităţi de prestigiu la nivel mondial, inclusiv Universitatea Yale din SUA şi Universitatea Northumbria din Anglia.

Read More...