Scoala Altfel

Mind Lab susține educația în săptămâna Școala Altfel

În fiecare an, în această săptămână, elevii mai multor școli pot experimenta cursurile noastre prin implementarea Proiectului „Mind Lab în Programul Școala Altfel” derulat în parteneriat cu cadrul didactic al clasei.

Ne dorim să facem astfel cunoscut elevilor, părinților și cadrelor didactice puterea educativă a jocurilor de gândire și modul în care acestea pot fi folosite ca material didactic în cadrul unui curs dedicat gândirii și dezvoltării de abilități necesare vieții de zi cu zi.

Proiectul presupune predarea de către cadrul didactic a 2-3 sesiuni Mind Lab folosind planurile de lecții și jocurile de gândire pe care acesta le primește în custodie, din partea noastră, pe parcursul acestei săptămâni.

Proiectul presupune:

  • Formarea necesară a cadrului didactic implicat în proiect (la sediul nostru,  la sediul școlii pentru mai mult de 8 persoane din aceeași instituție sau online)– 4 ore (din care 2 sub forma unui workshop iar 2 studiu individual)
  • Ridicarea materialelor (jocuri, planuri de lecții și materiale auxiliare dacă este cazul) de la sediul nostru în săptămâna dinaintea Săptămânii Școala Altfel.
  • Returnarea materialelor la sediul nostru imediat ce proiectul a luat sfârșit.

În anii anteriori am format pentru proiectul „Mind Lab în Programul Școala Altfel” peste 500 de cadre didactice din 100 de instituții de învățământ.

Pentru detalii și tarife ne puteți scrie la adresa: cristina.caluean@mindlab.ro