Viziune și Misiune

Incă de la începutul civilizaţiei, jocurile de stimulare a gandirii au avut un rol important în cultură. Profesorii desenau linii pe nisip peste care elevii aşezau piesele de joc, ca parte a unei activităţi captivante de ascuţire a minții. Membrii familiei, apartinând mai multor generații, îşi petreceau vesel timpul împreună, absorbiţi de provocările jocurilor de gândire.

De atunci, multe cunoştinţe s-au pierdut și stilul de viaţa s-a schimbat. Ritmul alert al vieţii noastre a dat naştere unor altfel de jocuri. Jocuri de calculator violente şi pline de acţiune, videoclipuri palpitante şi o avalanşă de programe de televiziune au înlocuit activitatea tradiţională de a petrece timpul împreună, aplecaţi asupra unei table de joc, activitate care presupune gândire profundă, răbdare, perseverenţă şi cooperare socială.

Mind Lab a redat jocului de gândire locul cuvenit şi l-a transformat încă o dată într-un instrument puternic de educare, instrument care apelează atât la sufletul, cât şi la mintea copiilor. Graţie unei metodologii testate şi recunoscute, Grupul Mind Lab este implicat în una din cele mai mari provocări educaţionale ale zilelor noastre.

Scopul nostru este să transmitem generaţiei viitoare atât abilităţi cognitive, cât şi deprinderi utile vieţii cotidiene. Acestea vor sprijini tinerii în optimizarea propriului potenţial şi îi vor ajuta să devină mai raţionali, mai fericiţi, plini de succes, oameni care să acţioneze onorabil faţă de semenii lor şi care să-şi valorifice pe deplin talentele înnăscute.