Mind Lab Group

Începand din 1994 echipa Mind Lab Group formată din senior jucatori de Șah, Go și Bridge alături de educatori și psihologi a dezvoltat și implementat metoda Mind Lab, o abordare unică a dezvoltării capacitatii de gândire, inteligenței emoționale și abilităților sociale cu ajutorul jocurilor de gândire. De atunci metoda Mind Lab a fost implementată în mii de instituții de învatamânt din toata lumea, astfel că milioane de copii au folosit metoda Mind Lab pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

Conceptul unic Mind Lab a fost stabilit pe baza principiului conform căruia jocurile pentru stimularea gândirii servesc drept puternic instrument educaţional. Jocurile de gândire contribuie la îmbunătăţirea abilităţilor cognitive şi la conştientizarea procesului cognitiv, în acelaşi timp ajutând copilul să facă faţă mai bine situaţiilor emoţionale şi sociale. Experienţa ludică, esenţa programului nostru, este în aceeaşi măsura plăcută, captivantă şi emoţionantă – stimulând puternic motivaţia şi entuziasmul copiilor şi servind ca fundaţie solidă a unui proces de învăţare profundă, bazat pe experiență. Întreaga experienţă Mind Lab, susţinută de cercetări aprofundate realizate de Universitatea Yale din Statele Unite dovedeşte faptul că metoda Mind Lab îmbunătăţeşte semnificativ rezultatele testelor de matematică şi comunicare, precum şi alte abilitaţi cognitive şi deprinderi generale necesare vieţii de zi cu zi.

Programul Accelium îmbină metodologia pedagogică Mind Lab cu platforma online Accelium pentru a crea un puternic instrument de învățare cu ajutorul jocurilor de gândire. Programul valorifică implicarea în experiența jocului cu scopul de a dezvolta abilități cognitive adaptate vieții cotidiene.

Pe parcursul a peste 25 ani de creştere intensivă a activitatății pe scară largă, Mind Lab Group a devenit un lider mondial în domeniul gândirii şi dezvoltarea deprinderilor de viaţă. Metoda Mind Lab a fost adoptat de mii de grădiniţe şi şcoli din peste 25 de ţări. Peste 10.000 de profesori au fost instruiţi şi certificaţi, precum şi peste 2.000.000 elevi au folosit metoda Mind Lab pentru a îmbunătăţi abilităţile lor de gândire