Scoala Altfel

Mind Lab susține educația în săptămâna Școala Altfel

În fiecare an, în această săptămână, elevii mai multor școli pot experimenta GRATUIT cursurile noastre prin implementarea Proiectului „Mind Lab în Programul Școala Altfel” derulat în parteneriat cu cadrul didactic al clasei.

Ne dorim să facem astfel cunoscut elevilor, părinților și cadrelor didactice uriașa putere educativă a jocurilor de gândire și modul în care acestea pot fi folosite ca material didactic în cadrul unui curs dedicat gândirii și dezvoltării de abilități necesare vieții de zi cu zi.

Proiectul presupune predarea de către învățătoare a 2 ore de Mind Lab folosind planurile de lecții și jocurile de gândire pe care aceasta le primește în custodie, din partea noastră, pe parcursul acestei săptămâni.

Proiectul presupune:

  • Formarea minim necesară a învățătoarei implicate în proiect – 2 ore (la sediul nostru sau la sediul școlii pentru mai mult de 8 persoane din aceeași instituție)
  • Ridicarea materialelor (jocuri, planuri de lecții și materiale auxiliare dacă este cazul) de la sediul nostru în săptămâna dinaintea Săptămânii Școala Altfel.
  • Returnarea materialelor la sediul nostru imediat ce proiectul a luat sfârșit.

În anii anteriori am format gratuit pentru proiectul „Mind Lab în Programul Școala Altfel” 430 de cadre didactice din 66 de instituții de învățământ.

Cei interesați ne pot scrie la adresa: educational@mindlab.ro

Ca în fiecare an, au prioritate instituțiile care nu au derulat anterior proiectul.